Играчки за деца над 2 години

105
Играчки за деца над 2 години

Винаги са добре дошли идеи за играчки

След известно време в компанията на малки деца възрастните започват да изпитват на гърба си главоблъсканицата, наречена какво да купя на детето за следващия повод – именен ден, рожден ден, ден на детето или пък гостуване. Днес решихме да ви дадем няколко идеи. Някои от тях със сигурност няма да свършат работа, тъй като вече сте ги видели в детската стая, но други пък може да са точно това, което търсите. Истината е, че съвременните деца получават толкова много играчки, че със сигурност повечето от тях остават неразбрани и недокоснати.

1/ Подарете конструктор. Този тип играчки присъстват на пазара в толкова варианти, че дори и да купите такъв, какъвто детето има, той със сигурност няма да е излишен. Напротив, детето ще има възможност да построи нещо още по-голямо по размери, защото сега вместо с 50 части, ще разполага със 100!

2/ Купете магнитна азбука. С помощта на буквичките детето ще привиква към изображението им от най-ранна възраст. Обърнете внимание комплектът да не е съставен от прекалено дребни буквички.

3/ Мини баскетболен кош за детската стая. С помощта му децата ще се развиват физически и ще прекарват приятно в компанията на връстници или пък на родителите си. Когато навън е прекалено студено, един баскетболен кош у дома е идеален за изразходване на енергия.

4/ Купете черна дъска за рисуване с тебешири. Тя предразполага към развиване на фантазията и уменията за рисуване.

5/ Влакови линии и влак. Децата от най-ранна възраст ахват при вида на влаковете в метрото или пък старата железница. А когато влаковете се задвижват с батерии и обикалят в кръг в центъра на собствената им стая – магията е пълна!6/ Комплект колички. Независимо дали става дума за момче или за момиче количките са идеални играчки. Те се плъзгат насам-натам по пода, по масата, по шкафа. Буквално „вървят“ по всичко. Освен това са в различни цветове и модели.

7/ Играчки с радиоуправление. Те доставят удоволствие, но за тях детето трябва да е подготвено да се опита само да управлява. Иначе ефект от тях няма.Добави коментар