Едно нещо липсва от стаята за игри на Джордж и Шарлот. Кое е то?

126
Едно нещо липсва от стаята за игри на Джордж и Шарлот. Кое е то?

Принц Джордж, бъдещият крал на Англия, и принцеса Шарлот, вероятно най-прекрасната кралска особа, са напълно нормални деца

Принц Джордж, бъдещият крал на Англия, и принцеса Шарлот, вероятно най-прекрасната кралска особа, са напълно нормални деца.

Въпреки семейното богатство на нетна стойност от над 20 милиарда долара, децата наистина живеят доста нормално, благодарение на усилията на техните родители принц Уилям и херцогиня Кейт.

Според нов доклад на Us Weekly, кралските родители имат няколко строги правила, когато става въпрос за детски играчки - и това включва пълна забрана на електроника, като компютри и iPad-и, в тяхната стая за игри.

"Те се смятат за играчки за мама и татко, а не за деца", казва източник за списанието.

 

Публикация, споделена от Kensington Palace (@kensingtonroyal) на

"Като двама души, които са израснали без подобни приспособления за забавление, Уилям и Кейт твърдо вярват в обикновените играчки, игрите на открито и насърчават активното въображение. Те са много нормално семейство".

Когато си принц, на 3 години си и искаш да си тръгвашКралските особи на Великобритания са в центъра на медийното внимание, като британските таблоиди дори излъчват на живо в социалните мрежи светските им появи

Източникът допълва, че малките кралски особи изглеждат съвсем наред с липсата на електронни устройства.

Всъщност, принц Джордж е омагьосан от "всичко на колела", докато малката принцеса Шарлот е обсебена от... принцеси, съобщава Town and Country.

 

Публикация, споделена от Kensington Palace (@kensingtonroyal) на

"Не мисля, че е съвсем наясно, че тя самата е принцеса", посочва близък до кралското семейство пред Us Weekly.

Въпреки че Джордж се оплаква от факта, че светът, в който живее, се различава от този на приятелите му, родителите му продължават да работят усилено, за да осигурят на него и малката му сестра колкото се може по-обикновен живот.

"Макар да смятат, че е важно да бъдат осведомени за техния произход", казва приятелят, "също е жизненоважно за Джордж и Шарлот да имат колкото се може по-нормален начин на живот."Добави коментар