Двегодишно дете чете и пише на четири езика

880
Двегодишно дете чете и пише на четири езика

Майката отбелязва, че синът й е „особено щастлив“ по време на изучаването на математика

Двегодишно момче от Лондон на име Исайя Гиамфи може да чете, пише и брои на английски, испански и френски, пише в. „Дейли Мирър“, цитиран от Монитор.

Майката на детето, 30-годишната Джазел Андерсън, сподели, че синът й наскоро се е научил да брои до 40 на японски само за 24 часа. Сега той владее четири езика в различна степен. Според нея тя е осъзнала, че момчето бързо усвоява информация, когато е било на осем месеца.„Отначало бях изумена и не вярвах, че моето осеммесечно бебе наистина знае буквите“, каза тя.

Когато детето било на една година, родителите му подарили тетрадка, в която то пишело цифри. Така Исайя усвоил основите на математиката: научил се да събира и изважда. Той също така започнал да помага на връстниците си в детската градина да учат букви и цифри.

Майката отбелязва, че синът й е „особено щастлив“ по време на изучаването на математика. Отначало други родители не вярвали в способностите на момчето, но след това Андерсън пуснала блог в Instagram, където демонстрира учебния процес.

Добави коментар