Двегодишен изпи двойно уиски

119
Двегодишен изпи двойно уиски

Сервирали му го за рождения ден

Момченце на 2 години е отпразнувало рождения си ден, изпивайки със сламка почти цяло двойно уиски, сервирано му по невнимание, пише в. "Дейли експрес". Малкият Сони Рийс и семейството му чествали празника в заведение от веригата "Франки и Бени" в Суонзи.

Рожденикът, въоръжен със сламка, е успял да погълне почти цялото количество алкохол, преди майка му Нина да осъзнае, че той е напълно пиян и прави гримаси заради изгарящата гърлото му течност. Жената дори снимала сина си с уискито, преди да се усети, че напитката в чашата му няма нищо общо с поръчания лимонов сок.

"Бяхме приключили с първото ястие, когато забелязах, че Сони прави гримаси, когато отпива от чашата. Реших да проверя какво се случва и пийнах една глътка. Тогава разбрах, че синът ми поглъща уиски, при това двойно. Когато се усетих, той вече беше отпил поне десет пъти от парещата течност", разказва Нина Рийс, която по професия е учителка.

Опияненият рожденик е бил откаран в местната болница "Мористън", където е поставен под наблюдение и са му направени изследвания. По-късно Сони е бил отведен у дома, за да се възстановява от алкохолния празник. От заведението са поднесли извиненията си на семейство Рийс, признавайки човешка грешка.

"Ще направим всичко възможно подобно нещо да не се повтаря никога вече", е завил говорител на "Франки и Бени", цитиран от vesti.bg.Добави коментар