Две близначки се намериха

108
Две близначки се намериха

След 29 години

Две разделени индонезийски близначки откриха благодарение на интернет и сайта за социални контакти Фейсбук, че живеят на 40 км една от друга в Швеция.

Момичетата са родени преди 29 години и разделени след раждането си. Те са дадени за осиновяване от приют в Семаранг на две двойки шведи.

Едното семейство осиновители дочува от тайландски шофьор на такси, който ги кара към летището,че тяхната осиновена дъщеря може да има близначка и предприема проучване. Те се срещнали с другото семейство шведи, което също по това време осиновило дете от приюта.Това не довело до резултат заради липса на данни в документацията и заради липсата на ДНК тестове по онова време. Така или иначе, бебетата били твърде малки, за да се установи и физическа прилика, така че родителите приключили с този въпрос и всяко от семействата поело по своя път.

Наскоро едното от двете момичета - вече на 29 години, решава да се омъжи и по този повод да проучи повече обстоятелствата около своето осиновяване, съобщава БГНЕС. Тя научава от майка си за опитите им преди години да разберат дали става въпрос за близначки и как тези опити са били изоставени.

Емелин Фалк решава да прояви повече упоритост от родителите и пуска запитване във Фейсбук за осиновени в Индонезия деца. Така научава, че на 18 март 1983 г. в Самаранг има родено още едно момиче от майка Марияти. Оказва се, че двете са живели през всичките години едва на 40 км една от друга.Добави коментар