Дори в екшън режим

131
Дори в екшън режим

В анимацията рибката търси родителите си

Умилителен, забавен и бълбукащ епос за смисъла от спонтанните решения и приятелството – това е „Търсенето на Дори”, който заля със смях кината от 17 юни на 2D и 3D.

Историята на бодлоперката забравана, която заедно със своите приятели Марлин и Немо прекосява океана, за да намери семейството си, този път е изпъстрена с по-силни от мъртвото течение проблясъци на спомени. Именно те отвеждат Дори до Института по океанология в Калифорния, в чиито аквариум тя е отраснала.

Вижте още: Най-популярните анимационни филми

Попадайки по неволя на правилното място, Дори минава през серия приключения, в двата края на които стои скоростно плуване с китска навигация и обръщане на камион от магистралата. Търсейки близките си Дори се натъква на приятелката си от детството Надежда, късогледа китова акула с добро сърце, и на октопода Ханк, който от безпардонен беглец се превръща в неин сърцат съучастник.

В българската версия на „Търсенето на Дори” ще чуем гласовете на обичани лица от малкия екран и театралната сцена като Деси Бакърджиева, Любо Нейков, Руслан Мъйнов, Христо Мутафчиев, Стаси Кара и Ася Рачева, посочва вестник "Монитор".Добави коментар