„Дора изследователката“ ще радва малките и в игрален филм (трейлър)

164
„Дора изследователката“ ще радва малките и в игрален филм (трейлър)

„Дора и градът на златото“ ще направи премиерата си в кината на 23 август

Да попадне в най-страшната за нея джунгла – гимназията. Това очаква любимата героиня на най-малките зрители от „Дора изследователката“, когато приключенията й направят рязък завой към игралното пълнометражно кино.

С лилава раница на гърба си в „Дора и градът на златото“ ще видим младата филмова надежда Изабела Монер (Трансформърс: Последният рицар, Instant Family), а освен добре познатите й другари Буутс (Ботичко) и Диего, в новата мисия на Дора ще се включи още и група тийнейджъри.

Сюжетът на филма ще се завърти около откриването на градът на златото – първоначално мечта за родителите на Дора (в ролите са Ева Лонгория и Майкъл Пеня), който впоследствие се превръща в причината за отвличането на малката изследователка и трима нейни съученици.

„Дора и градът на златото“ ще направи премиерата си в кината на 23 август, а сред останалите актьори във филма са Еухенио Дербес, Темуера Морисън, Бенисио дел Торо, Адриана Бараза, Джефри Уолбърг и др. Сценарият на „Дора и градът на златото“ е дело на Николас Столър, а режисьор на филма е Джеймс Бобин.

Добави коментар