Директор удари дете с черпак

136
Директор удари дете с черпак

Тригодишното дете е било ударено по главата

Директорка на детска градина удари с черпак по главата 3-годишно детенце. Скандалният инцидент е станал в забавачката на с. Мокрен, община Котел. Селото се намира само на половин километър от входа на американската база "Ново село".

“Директорката Маргарита Николова си подаде оставката. Тя наистина е ударила с черпак по главата момченце на 3 години от детската градина”, заяви пред “Стандарт” Мариела Байкова, зам.-кмет на община Котел. Сигналът до общината бил подаден от кмета на Мокрен Манол Христов.

“Веднага след като получихме информацията, дойдохме в селото и направихме проверка в самата градина. Директорката писмено потвърди в своите обяснения, че е ударила детето по главата”, каза Байкова.

Пред проверяващите Николова обяснила, че ударът е станал в момент на игра с децата. Манол Христов подчерта, че и друг път е получавал сигнали за нередности в детската градина.

Маргарита Николова е била директор почти 20 г. Последната зима тя бе обвинена от местното кметство, че спи в градината нощно време. Проверка тогава показа, че жената наистина е прекарала една нощ заради невъзможност да се върне в Сливен след падането на големите снегове.Добави коментар