Детско Bugatti за 35 000 долара

55
Детско Bugatti за 35 000 долара

Колата е предназначена за деца на възраст от 14 години нагоре, като ще се предлага в 4 различни варианта.

Bugatti и лондонската Little Car Company представиха детски електрически автомобил, но само малка част от родителите ще могат да зарадват наследниците си с него.

Всичките 500 от мини автомобилите, които двете компании обещаха да произведат бяха продадени след автоизложението в Женева през 2019 г. Поради епидемията от коронавирус обаче част от кандидат-купувачите са се отказали от покупките, което дава нова възможност за желаещите, обявиха от Bugatti.

Моделът Bugatti Baby II е със стартова цена от 35 000 долара, пише CNN. Той е модерната интерпретация на оригиналното Bugatti Baby от преди близо век.

Колата е предназначена за деца на възраст от 14 години нагоре, като ще се предлага в 4 различни варианта. Всички те са с електрическо задвижване.

Базовата версия позволява максимална скорост от 20 км/ч, докато следващите версии Expert, Vitesse и Pur Sang дават възможност за достигането на 45 и 70 км/ч в зависимост от теглото на водачите. 

Най-скъпите версии се предлагат срещу 50 и 68 000 долара, като купувачите могат да изберат дори цвета на колата.Добави коментар