Детски танц?

562
Детски танц?

Има ли място сексът в поведението на децата?

Нова вълна от недоволство и упреци се изсипаха срещу шоуто на телевизия TLC „Детски конкурси за красота” (Toddlers & Tiaras).

Шестгодишната Идън Ууд, която „се пенсионира” от предаването, се появи по време на представянето на детската линия Cicciabella в рамките на на Седмицата на модата в Ню Йорк със секси танц.

Вече ви показахме други звезди от шоуто на TLC: Мади, която се появи в предаването с изкуствени гърди и дупе и Пейсли, облечена като проститутка, припомня woman.bg.Британското издание „Дейли Мейл” потърси мнението на известния психолог Тина Брисън, относно последния смущаващ случай с Идън, ето го и него:

„Това, което основно ме притеснява, има две страни. Първата е фактът, че са я научили и са й показали как да бъде секси – да танцува по този начин и дори да махне якето си като сексапилна възрастна жена.Сексуалността й е отключена доста преди да бъде социално и психологически съзряла, за да си създаде представа за силата на сексапила. Освен това трябва да имаме предвид последиците от това малко момиче да се държи секси сред зрели мъже.

Да отключиш сексуалността на дете, което не е съзряло за това, прави трудни реакциите му към вниманието , което ще започне да получава от мъжете.

Другото, което ме притеснява е, че получава толкова положителни отзиви за това как изглежда и колко секси е, че можем само да си зададем въпроса - Как мозъкът й ще навърже личните й представи за това коя е всъщност и какво ценят хората у нея”.Добави коментар