Детски скандал

55
Детски скандал

Стана интернет сензация

Момиче и момче станаха истинска интернет сензация, след като бяха заснети как спорят дали един ден ще минат под венчило или не. Момиче на 5 години и момче на седем, водят ожесточена словесна битка, след като момиченцето заявява твърдо, че ще се омъжи за него. Той, от своя страна, обаче потропва с крак, плаче и крещи, недоволен от плановете й за сватба.

Видеото започва с думи на женски глас зад кадър, който пита момичето дали ще се омъжи за него. По детски наивно Кристина отвръща: "Да", като се усмихва чаровно на камерата, пише novini.bg.

В следващия момент, насърчена да му го каже и в очите, тя изрича думите: "Ще се омъжа за теб", а той, от своя страна, започва да плаче и да крещи: "Не!". Жената, която, според интернет потребителите, е негова майка, го пита защо е толкова разстроен, а той отвръща: "Защото тя ми каза, че иска да се омъжи за мен, затова плача."

И макар че момичето се опитва да го успокои, че няма нищо страшно, накрая и тя избухва в ярост, заплашвайки го: "Добре! Когато поискаш да те черпя с бонбони вкъщи, и аз ще ти откажа", а той й отговаря: "Не ми викай. Не можеш да ми викаш, защото не си ти шефът!"

Видеото, качето в сайта за видео споделяне YouTube на 17 юли, до момента е изгледано над 210 хил. пъти. В коментарите обаче потребителите съветват момчето да бяга, докато има шанс.

Не липсват и феминистки изказвания, че реакцията на момчето по нищо не се отличава от реакцията на мъжете, когато техните приятелки поискат да минат под венчило. Добави коментар