Детска Евровизия

69
Детска Евровизия

Крайният срок за участие е 12 септември

БНТ определи седемчленното жури, което ще подбира и оценява песните-кандидатки за български представител на Конкурса за детска песен на Евровизия 2011 г., съобщиха от медията.

Председател на журито, което ще реши кои от постъпилите заявки за участие да бъдат допуснати до финал, е композиторът Борис Карадимчев. Той е създател и ръководител на известната детска вокална група "Пим- пам", написал е и стотици песни за деца.

Членовете на журито, които също ще участват в оценяването на музикалните произведения, са композиторът Хайгашод Агасян, музикалният журналист от Българско национално радио Мая Райкова, музикантът и диригент Ангел Заберски, естрадната певица Вяра Пантелеева, актьорът, певец и водещ на детското ТВ предаване "Яко" Николай Дограмаджиев, както и поетесата – драматург и режисьор Теодора Попова.

Крайният срок за подаване на заявки за участие е 12 септември 2011 г. Допуснатите до 2-ри кръг на конкурса за детска песен на Евровизия ще бъдат обявени на 15 септември 2011 г.Добави коментар