Детето плаче в самолета?

106
Детето плаче в самолета?

Раздайте бонбони на пътниците

Докато много двойки се свиват от страх и се чувстват виновни, когато децата им плачат по време на полети, една двойка решава да действа.

Кристина Диаз и Майкъл Рубинщайн раздават торбички с лакомства на всички пътници от техния полет, извинявайки се предварително за това, че техните 14-седмични близнаци Джаспър и Ароу може да вдигат шум.

В торбичките е имало специална бележка от името на двете бебета, която гласяла: "Ще се опитаме да се държим добре, но искаме да се извиним предварително в случай, че станем неспокойни, че се изплашим или ни заболят ушите".

Тактичният ход от страна на родителите привлече внимание през миналата седмица, след като пътник от самолета заснема една от торбичките с лакомства и пуска снимката в Reddit.Диаз и Робъртсън също така предлагат тапи за уши на останалите пътници. В крайна сметка се оказва, че е нямало за какво толкова да се притесняват, тъй като Джаспър и Ароу са се държали по-добре, отколкото може да се очаква, според пътника, направил снимката.Добави коментар