Да успокоим зачервяванията в областта на памперса

241
Да успокоим зачервяванията в областта на памперса

Един от ежедневните проблеми на майки и бебета

Упоритото зачервяване в областта на памперса е често срещан проблем, дори и в случаите на съвестно следване на правилата за хигиена (редовна смяна на памперсите, нежно и внимателно почистване и подсушаване, нанасяне на предпазен крем и т.н.)

Подсичането на дупето обикновено се проявява през първата година след раждането и засяга повече от 60% от бебетата. Причините за проблема може да се провокират от различни фактори - триене на памперса в кожата, смяна на марката на памперса, грубо рутинно почистване, промяна в храната, диария, лечение с медикаменти и т.н.При всички случаи решението на проблема на ранен етап е изключително важно. Употребата на подходящи дермокозметични продукти предотвратява по-тежки поражения, които може да доведат до необходимост от медицинска намеса.

В случаите на умерен до постоянен обрив от подсичане препоръчваме използването на специализиран продукт за третиране на зачервяване и раздразнение в областта на памперса - Stelactiv® Грижа при подсичане на Mustela®.Той неутрализира трите ензима, на които се дължи възпалението на кожата, като успокоява и почиства (D-Пантенол и Витамин F).

Патентованата естествена съставка пептид от лупин успокоява зачервяването и ефективно я защитава от агресивното действие на урината и триенето на памперсите (благодарение на защитната функция на съдържащия се 10% цинков оксид).Коментари

Коментар: 1
krem za podsichane

BELLA s rozova kapachka, ne se sreshta navsqkyde, no go ima po aptekite! S tozi krem (struva okolo 3 lv.) shte zabravite izcqlo za problemi ot tozi vid na kojata :)


  • 1

Добави коментар