Близо до природата

97
Близо до природата

За щастливо бебе

Новият живот винаги ни напомня за силата на природата. Бебетата са най-чистите и невинни създания, а отговорността да се грижим за тях е нашата отплата за радостта, която ни носят.

Най-важното, разбира се, е децата да са здрави и щастливи. Грижата за това започва от първия миг на раждането.
Като родители не можем да направим много по отношение на здравето – разполагаме само с ежедневната грижа и огромната любов, която влагаме в нея. Със същата любов подбираме и всичко, което е в досег с детето ни.

Нежният допир от нас и от природата е всичко, от което се нуждае новороденото. А деликатната грижа изисква чисти продукти.
Бебешката кожа е особено чувствителна и силно уязвима. Най-доброто, което може да направите за нея, е да изберете козметика с био-сертифицирани съставки, с доказан произход и качество, защитаващи бебето ви със силата на природата.

А за да създадете трайна връзка на детето с природата, най-добре е да го запознаете с нея от близо. Съвсем скоро ще имате идеалната възможност за семеен отдих в някои от най-живописните кътчета на страната ни, благодарение на задаващия се конкурс „100% БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА с NIVEA Baby Nutri Sensitive”.Коментари

Коментар: 2

наистина е време да се обърнем към природата и да отглеждаме децата си с нейна помощ

Коментар: 1

Аз ходих в едно такова ЕКО селище. УНИКАЛНО Е!


  • 1

Добави коментар