Бебе падна от третия етаж във Велико Търново и оживя

251
Бебе падна от третия етаж във Велико Търново и оживя

Въпреки случилото се, майката и бащата на детето са отказали то да бъде настанено за хоспитализация

Бебе на година и три месеца оживя като по чудо, след като полетя от над десет метра височина. Инцидентът станал вчера около 18.00 часа във Велико Търново.

Според оскъдната информация родителите били в апартамента на третия етаж, когато детето им е паднало. Основният въпрос обаче е как се е случило това. Детенце на една година не може да се изкачи и да се прехвърли само нито през прозореца, нито през терасата.

Според една от непотвърдените версии някой от родителите е изпуснал момченцето, докато е бил надвесен на прозореца. Според информация на БНР майката е обяснила, че е изпуснала сина си през прозореца на хотелската стая, в която се намирали. Потребители в социалните мрежи пък направо заподозряха, че не е изключено и случилото се детето да не е нещастен случай.

След падането на мястото на инцидента веднага е пристигнала линейка, която е откарала момченцето в спешна помощ. Там то е консултирано с хирург и неврохирург и е установено, че е извадило голям късмет, тъй като по тялото му няма счупвания, нито контузии на вътрешни органи.

Още по-учудващо е, че въпреки случилото се, майката и бащата на детето са отказали то да бъде настанено за хоспитализация, посочва вестник Монитор. За случая е уведомена и полицията, която вероятно ще образува разследване.

Добави коментар