Барби става президент

88
Барби става президент

Куклата се мести в Белия дом

Барби ще замени къщата си мечта в Малибу с Белия дом, след като от компания "Мател" обявиха официалната й кандидатура за президент.

Най-прочутата кукла в света ще се появи на пазара в образа на политик в годината на президентските избори в САЩ като част от серията "Мога да бъда", която дава шанс на подрастващите да разиграват различни професии.

Барби кандидатките за президент ще представляват четири от расите в страната – бяла, афроамериканска, латиноамериканска и азиатска, съобщават от компания "Мател".Макар и в по-сериозна роля, Барби няма да измени на любимия си розов цвят. В костюма й обаче не липсва патриотичен елемент – ревери в червения, синия и белия цветове на американския флаг. Стилистът на Барби Крис Бенц има опит – той е обличал и първата
дама на САЩ Мишел Обама.

Като своеобразен поклон към достойнството на институцията, която се надява да "оглави", Барби за първи път в 53-годишната си история ще бъде стъпила здраво на краката си, съобщи bTV. От компания "Мател" потвърждават, че куклата политик ще може да стои изправена върху розовите си обувки без чужда помощ.

Предварителните продажби на Барби в новото й амплоа започнаха вчера. Очаква се куклата президент да завладее масово пазара през август.Коментари

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар