Българско бебе хит в Япония

179
Българско бебе хит в Япония

Рекламира българско кисело мляко

Бебе с казанлъшки корен стана модел в Япония. 8-месечната Василена е избрана за рекламно лице на една от най-големите компании, производители на кисело мляко в Страната на изгряващото слънце.

Момиченцето е забелязано на Празника на розата в Казанлък. В дните на празника майката на Василена Дана, която е родом от Казанлък, завела дъщеричката си да й покаже традицията. Дана от 4-годишна е по розовите полета и не пропуска тържествата за розобера.

Тази година отпътувала за родния край с мъничето и специално й купила розова рокличка за случая. Заради смяна на мястото на церемонията по розобера обаче Дана и детето закъснели, разказва тя.Когато пристигнали, Царица Роза 2011 вече била слязла от сцената и около нея нямало суматоха от репортери и фотографи. "Сега е моментът да снимам Василена с нея", казала си Дана и помолила красавицата с корона да позира с рожбата й.

Момичето с охота се съгласило и започнала серия от снимки за семейния албум. Само за секунди бебето станало център на внимание, а на следващия ден снимката му обиколи вестниците.

Сега заради фотоса, който е на агенция БГНЕС, малката Василена влиза в каталога на японския гигант "Mейджи", производител на българско кисело мляко. Чаровното мъниче краси последната брошура на фирмата, с която тя рекламира сред японците родните ни красоти и ги приканва да посетят страната ни.Добави коментар