Американо-английската академия: трамплин за обучение в чужбина

116
Американо-английската академия: трамплин за обучение в чужбина

Знаете, че образованието, което ще осигурите на детето си, ще предопредели и неговия път в живота – добър или лош

Най-важната инвестиция е в образованието. Знаете, че образованието, което ще осигурите на детето си, ще предопредели и неговия път в живота – добър или лош.

А ако основната цел на образованието, което искате да дадете на децата си, е да научат перфектно английски и да се подготвят за последващо обучение в чужбина, тогава търсеното от вас училище е Американо-английската академия.

Тя предлага уникално за България обучение по две програми – американска и българска. По този начин се съчетава най-доброто двете образователни системи, като се покриват както родните, така и американските стандарти.

Дуалната система на обучение е разработена от обединен екип образователни експерти от САЩ и България. Учениците общуват изцяло на английски с преподавателите си, част от които са американци.

Философията на обучение в Американо-английската академия се основава на концепцията, че всяко дете притежава свой уникален потенциал, интереси и дарби. Ролята на учителите е да му помогнат да разгърне тези възможности и да се развие като пълноценна и успешна личност.

За всеки завършен клас и етап на обучение учениците получават легитимни български и американски документи. Завършват средно образование с две дипломи – американска и българска.

Академията предлага и Лятно училище по английски, което е структурирано на модули – можете да запишете детето за конкретен период от време на желания курс по обучение.

То е особено подходящо за ученици, които искат да усъвършенстват говорните си умения и да повишат своята увереност в комуникацията на английски език. Обучението включва и занятия за подобряване на лексиката, правописа и граматиката.Коментари

Коментар: 1

i kade se namira tazi akademia malko podrobnosi ako moje


  • 1

Добави коментар