6 направи си сам идеи за игри в детската стая

267
6 направи си сам идеи за игри в детската стая

Вижте няколко идеи за направи си сам проекти за детската стая, с които малките ще се радват на организирана и уютна стая за игри

Колко голяма е стаята на вашите деца? Достатъчна за кът за игра, за място за учене, за забавление и релакс? Надали всеки от нас разполага с толкова голямо помещение, но това не означава, че не може да имате една малка стая, която да предлага всички тези неща.

Вижте няколко идеи за направи си сам проекти за детската стая, с които малките ще се радват на организирана и уютна стая за игри.

Бюро – черна дъска

Да, дори домашното може да бъде забавно в стаята за игри. Боядисайте плота на обикновената дървена маса с черна боя и я превърнете в място за учене на букви и цифри.

Поща на стената

Напишете писмо на детето и му го изпратете. Толкова е забавно и романтично. Или слагайте малки подаръчета, когато заслужи. Детето ви ще бъде щастливо да знае, че си има своя собствена пощенска кутия и ще чака с нетърпение да провери какво има в нея.

Интерактивна карта за времето

Ако имате повече талант, може да създадете подобна очарователна карта за времето. С помощта на самозалепващи се слънце, облаци, дъжд, сняг…те могат да правят прогнози за следващия ден и да се забавляват.

Майсторски комплект

С помощта на тавичка за мъфини и няколко пластмасови чаши ще направите страхотен органайзер за малките. Освен това няма да ви струва нищо.

Изкуство с пастели

Този ефектен, но много лесен проект може да направите с помощта на пастели, които да закрепите на кадастрон. С помощта на сешоар оставете да се разтопят и да потекат надолу. Изчакайте да изсъхне и сложете рамка.

Рафт от кенчета

Вземете няколко алуминиеви кутийки, оцветете ги и ги закачете на стената. Сега си имате страхотен рафт за малки вещи и аксесоари.

 

 Добави коментар