5 от най-честите петна и как да ги премахнете

2561
5 от най-честите петна и как да ги премахнете

Добре, бебето ви е най-хубавото нещо, което някога ви се е случвало на света. Но защо, по дяволите трябва да е магнит за всички петна? И след като трябва да се примирим с тях (петната, имаме предвид), не ни остава нищо друго, освен да се погрижим за премахването им.

Повърнато

Първо отстранете всички твърди части от храната с помощта на четка, след което посипете с малко сода. След няколко минути полейте с газирана вода и след това – изперете на нормален режим.

Пюрета

Нежно изстържете твърдите частици и обърнете дрехата. Изплакнете със студена вода, а след това накиснете в леген с препарат за петна и отново студена вода за 15 минути. Изперете на висока температура с прах за пране.

Бебешко олио

Разтрийте малко парченце сапун директно върху тъканта. След това изплакнете с топла вода докато отмиете сапуна. Изперете с топла вода и прах.

Наакано

Да, трябва да махнете основната част и веднага след това изплакнете под студена вода. Сега нанесете течен препарат на петна и го оставете в топла вода за около 30 минути. Най-накрая, изперете на възможно най-високата температура в пералня.

Напишкано

Измийте под студена вода, след което накиснете с препарат срещу петна за 30 минути. Изперете с прах за пране и на висока температура.

 Добави коментар