5 мобилни приложения за деца по време на път

1445
5 мобилни приложения за деца по време на път

Технологиите са неизменна част от живота на съвременните деца, нека ги използваме оптимално добре

Увлекателните и полезни мобилни приложения може да бъдат отлично спасение, когато ви предстои пътуване с децата. Днес ще ви предложим 5 обучителни приложения. Може да ги свалите напълно безплатно.

Animal Pants
Това приложение предлага на малките деца да помагат на животните да си открият точния размер панталони. В процеса на игра детето научава интересни факти за 12 животни. Приложението е достъпно на три езика – английски, френски и немски. Предназначено е за деца поне на 2 години.

Spelling Test Free
Приложението е предназначено за упражняване на орфографичните навици на детето в английския и други езици. То може да създава собствени тестове по правопис. Подходящо е за деца поне на 5 години.

Kids ABC Letters Lite
Това приложение ще помогне на детето с лекота да научи азбуката. С помощта на увлекателни главоблъсканици то представя буквите по атрактивен за децата начин. Приложението е безплатно само за буквите от А до Н. Пълната версия трябва да се закупи. Предназначено е за деца на 2 години и нагоре.

PLAY123
Това приложение ще помогне на детето с лекота да усвои основните цветове, цифри и фигури, а също така и някои математически действия. Предназначено е за деца поне на 2 години.

Read Me Stories
Ако често пътешествате с децата, това е приложение, което ще ви бъде от голяма полза. Може да го допълните с нови детски електронни книги по ваш избор. Има функция и четене на глас. Ако детето неохотно чете само, то поне може да чуе увлекателната приказка. Приложението е подходящо за деца поне на 3 години.



Добави коментар