5 двойки близнаци в гимназия

183
5 двойки близнаци в гимназия

Цели пет двойки са записани в 8 клас в Хасково

Рекорден брой близнаци прекрачиха прага на хасковската езикова гимназия тази година. Цели пет двойки са записани в 8 клас, но в различни паралелки. Приемът на 10 близнаци е рекорд за хасковската гимназия с преподаване на чужди езици.

Мирослава и Десислава са една от двойките, които от тази година ще учат тук. Казват, че това да имаш близнак е много полезно, когато попадаш в нова среда. И при близнаците обаче често се случва да се скарат. Все пак им минава бързо и винаги са готови да си помагат.

Сред петте двойки в хасковската езикова гимназия са и синовете на фолк певеца Милко Калайджиев. Според него това, че си приличат външно не ги прави еднакви хора.

Макар и да сме чували, че близнаците обичат да прилагат номера и да се сменят, никой от учениците не си призна да го е правил. Учителите също нямат такъв опит.

Заради двойките близнаци в гимназията тази година са надвишили предварително обявения брой ученици, защото при приемането на единия другият влиза автоматично, посочва Нова телевизия.Добави коментар