5 дървени играчки за деца

1317
5 дървени играчки за деца

Които си струва да имат

Дървените играчки носят със себе си сякаш магия. Те са далеч по-различни от пластмасовите и са много по-издръжливи. Проучвания сочат, че те са по-безопасни за децата от много други играчки. Единствено обърнете внимание на произхода на дървесината и отсъствието на токсични боички по тях.

Удивителната дженга


По тази игра се увличат както деца, така и възрастни. Всеки играч тегли по един дървен детайл от кулата, така че да не я сруги. След това отново я поставя на кулата. Пробвайте някоя вечер и ще видите колко занимателна и задружна е тази игра! Вижте повече информация за нея в онлайн магазина.

Дървени пъзели


Тези играчки са подходящи за деца, навършили една година. Детето има възможност да подържи в ръката си елементите, да ги опипа и по този начин получава информация за тях. След това предстои следващата задача – да намери мястото на всеки един елемент и да го постави правилно. Разновидности на дървени пъзели ще намерите тук.

Маракаси, ксилофон и т.н.

Детето ви обича музиката или пък искате да проверите музикалните му заложби – създайте домашен оркестър! Предложете му да играе с дървените музикални инструменти.

Те са приятни за държане и са подходящи за деца навършили годинка. Дървените играчки стимулират тактилните усещания, а звънкият им звук е по вкуса на малчуганите. Нямате ксилофон, изберете си тук.

Уменията на 2-годишното дете

Дървена къщурка


Просто мечта! Да построиш толкова прекрасна и уютна къща за любимата кукла.

Момичетата с удоволствие ще се заемат с приключенската задача. Дървената къщичка е своеобразно тактилно упражнение и развива фантазията на момичетата. Подходящо за деца на възраст 3-4 години.

Децата играят според зодията си

Дървен конструктор

И момичетата, и момчетата ще се запалят отраз по строенето на цял град от дърво! Къща след къща, улици, пътища, паркове и т.н.

Увлякохте се и вие, нали? Този тип игра е подходяща за деца, навършили поне 2 години. Нашето предложение - дървен самолет, истинско удоволствие за момчета!

 Добави коментар