2-годишен подкара кола

82
2-годишен подкара кола

След като открадна ключовете от баща си

Два любопитни пътнотранспортни инцидента белязаха уикенда в Германия. В първия от тях двегодишен малчуган предизвика куриозна катастрофа в Берлин. Изкушеният от бензина млад водач се възползвал от следобедната дрямка на татко си и откраднал ключовете от колата.

Да отвори автомобила с дистанционното било фасулска работа, но не така стояли нещата с педалите и лостовете за управление. Все пак хлапакът успял да превключи на първа скорост и запалил колата.

Тя тръгнала, но пътешествието се оказало кратко. Разсеяният водач се ударил с малка скорост в първия изпречил се стълб. Детето не е пострадало от катастрофата, съобщава BZ.

На паркинг в Ерфурт 86-годишна колежка на младока пък успяла да изпочупи 11 автомобила, докато се опитвала да излезе от подземен паркинг, съобщи ТВ7. Първо бабата объркала скоростите и вместо напред, тръгнала назад.

В резултат на това пострадали тежко две коли. Тя се попритеснила от причинените щети и решила да избяга от местопроизшествието, като кураж й давал нейният съпруг, който се возел.

Бабата натиснала газта в опит да напусне паркинга. При опита за бягство били ударени още девет коли, кошове за боклук били обърнати, а всичко приключило с удар в стената. Полицията е задържала пишман шофьорката и й е отнела книжката. Щетите пък се оценяват на 70 хил. евро.Добави коментар