13-годишна бременна от 10-годишен, обичала го

4674
13-годишна бременна от 10-годишен, обичала го

Двамата се срещнали през февруари 2019 г. и след известно време признали любовта си един на друг

Бременната ученичка Дария от Красноярския край на Русия и предполагаемият баща на детето й - 10-годишният ученик Иван, взеха участие в известно телевизионно предаване, съобщава Лента.ру. Предаването е публикувано и в YouTube. 13-годишната Дария и 10-годишният Иван учат в различни училища. Двамата се срещнали през февруари 2019 г. и след известно време признали любовта си един на друг.

„Писахме си, разхождахме се заедно, държахме се за ръце, целувахме се. Когато ме целуна по бузата, той се похвали на приятелите си “, каза руското момиче. Тя обясни, че към края на годината са имали интимни отношения в семейния апартамент на момчето, съобщава вестник Стандарт.

Според ученичката взаимно разбирателство и подкрепа царят в отношенията им. Когато Дария разбрала, че Иван има гастрит, тя постоянно му напомняла за опасностите от захарните газирани напитки.

Тя каза още, че в училище и в града отношенията им редовно се обсъждат по негативен начин. „Сега почти целият град е срещу нас. Те умишлено ще говорят всички глупости “, добави Дария. Членовете на семейството на момичето вярват, че нейното непълнолетно гадже може всъщност да е баща на детето.

Добави коментар