За татко

Видяно: 232 | Коментари: 0

Матей Казийски ще става татко

03 януари 2017 | 08:14

Новата 2017 година ще донесе огромна радост на един от най-добрите ни волейболисти Матей Казийски. В най-скоро време на него му предстои да стане татко за първи път.

Любимата на българина – Елизабета Фаруджо, е в напреднала бременност. И въпреки че Матей винаги е бил пестелив откъм подробности за личния живот, упорито се говори, че след съвсем скоро на бял свят ще се появи същински император – Казийски джуниър!

Петкратният победител във волейболната Шампионска лига в Европа и 4-кратен световен клубен шампион откри любовта преди 4 години в града, в който постигна и най-големите си успехи в кариерата – Тренто. Елизабета е родом от там, а двамата се запознават покрай любимата им игра – волейболът.

Първата им публична поява заедно бе през лятото на 2013 г, на сватбата на един от близнаците Братоеви – Георги, припомня вестник "Стандарт".

През май миналата година Матей заведе половинката си в града на Ромео и Жулиета – Верона, лятото двамата прекараха на море в България, а есента волейболистът отпътува обратно за Япония, където носи екипа на местния „Джетекст Стингс". Този път обаче той взе със себе си за постоянно и Елизабета.img

Тагове: бъдещ татко, матей казийски


Най-стилният мъж на 2016 г.

02 януари 2017 | 09:46
 

3 начина да почистите загорялото дъно на тенджерата

22 февруари 2017 | 12:19

Коментирай