Големи кореми

Видяно: 19867 | Коментари: 0

Калкулатори за бременни

04 юли 2013 | 13:18

Измислени са хиляди калкулатори във всесъзможни области. Изключение не прави и бременността. С помощта на една проста интернет връзка можеш да сметнеш термина си, развитието на бременността, та дори и килограмите, които трябва да наддадеш.

Не повече от 15 килограма трябва да наддадат бременните жени, докато износват детето си, препоръчват специалистите. Популярното у нас „хранене за двама“ е крайно вредно през деветте месеца, пък припомняме ние. Ето един калкулатор, с който можете да изчислите колко килограма трябва да тежите в различните етапи от бременността:

Калкулатор на теглото

Най-популярните калкулатор, който всички бременни ползват, е този за изчисляване на термина. Все пак не бива да забравяте, че само 5% от първородните деца се раждат на термина, а 35% - по-рано. В останалите случаи бебетата се преносват.

Калкулатор на терминаБременността продължава 280 дни. Много често тя се брои в гестационни седмици - те са 40. Ако пък сте избрали да я смятате в лунарни месеци, значи цялата ви бременност би трябвало да продължи 10 лунарни месеца. С този калкулатор можете да сметнете в коя седмица от бременността сте.

Калкулатор на развитието на бременността

Последният е най-полезният от всички калкулатори. С него можете да сметнете сумата на бъдещето си майчинство:

Калкулатор на майчинствотоimg

Тагове: бременност, калкулатори


Най-разглезеното 17-месечно бебе в света

04 юли 2013 | 11:55
 

Диета срещу бръчки? Точно така

24 февруари 2017 | 10:33

Коментирай

Подобни новини